NCS-HUIPPUKYLMÄHOITO
Huippukylmähoito käynnistää tehokkaasti luonnonmukaiset hoitomekanismit. Huippukylmähoito perustuu termosokkiin, joka saavutetaan jäähdyttämällä hoidettava alue nopeasti laitteen -78 asteisella värähtelevällä hiilidioksidikidesuihkulla. Ainoastaan nopeasti aikaansaatu termosokki saa aikaan hermostolliset vaikutukset.

NCS-huippukylmähoito on kehon ulkoinen lääkkeetön hoito - sitä on mahdollista käyttää myös esim. kilpailukaudella. Se soveltuu moniin hoitokohteisiin. Huippukylmähoito vähentää ja jopa poistaa tulehdusta, aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, aktivoi imusuonistoa ja poistaa turvotusta, lievittää kipua nopeasti ja rentouttaa lihaksia.

NCS-huippukylmähoito ennaltaehkäisee ja hoitaa vammoja kuten esimerkiksi lihasjäykkyydet, revähtymät, venähdykset, ruhjeet, verenpurkaumat, jännevammat, tulehdukset ja bursiitit, nivelvaivat ja arvet.

NCS-huiippukylmähoito sopii myös reumatyyppisten sairauksien ja alueellisten kiputilojen hoitoon. Sitä on helppo ja nopea käyttää, vain muutama minuutti riittää yhteen kohteeseen.

Esimerkkejä hoidetuista urheiluvammoista: tenniskyynärpää, golfkyynärpää, akillesvaivat, verenpurkaumat, mustelmat, luukalvontulehdus, nivelsideleikkausten jälkihoito.

YHTEYDENOTTO

040 3100 540
ma-to 8-18, perjantaisin 8-15.30
info@haminanfysioterapia.net