Harjoitteluterapia
KINETIC CONTROL: THE PERFORMANCE MATRIX - Optimise Your Movement Health and Performance
Performance Matrix on aktiiviliikkujan ja urheilijan kansainvälinen, kliininen riskianalyysitestaus ja progresiivinen harjoitusohjelma. Se arvioi tieteelliseen näyttöön tähtääviä spesifejä asennon ja liikkeen analyysejä low load- ja high load-kuormituksilla. Yksilöllinen ja progressiivinen harjoitusohjelma pohjautuu aina Movement Specialistin tekemään liikekontrollin häiriöiden testaamiseen ja harjoittelun kautta motorisen kontrollin ja suorituskyvyn parantamiseen.

Jopa kivuttomalla urheilijalla voi olla kohonnut riski vammautumiseen tai ylirasitusvammoihin, jos hänellä on liikekontrollin häiriöitä.

LOW TRESHOLD (matalakuormitteinen toiminto) riskien ennakointi / ongelmien tunnistaminen:
-vammat vähäpätöisen tuntuisessa suorituksessa / - vammat, jotka liittyvät kevyeen toistosuoritukseen tai staattisiin asentoihin / toistuvat vammat

HIGH TRESHOLD (korkeakuormitteinen toiminto) riskien ennakointi / ongelmien tunnistaminen:
- vamman jälkeinen kunnon huonontuminen / "ylikunto" / - harjoittelun vähäisyys uudelleenvammautumisen pelossa / - yksipuolinen, epätarkka harjoittelu tiedon ja specifin harjoitusohjelman puuttuessa / - toistuvat kipuperiodit tai jatkuva kipu harjoittelun aikana tai sen jälkeen

The Performance Matrix on tulevaisuuden työkalu, joka auttaa sinua:
- tunnistamaan ja korjaamaan "heikot lenkkisi" - suunnittelemaan monipuolisemman ja systemaattisemman harjoitusohjelman

Matrix Movement Specialist Haminan Fysioterapiassa on OMT-fysioterapeutti Sari Johansson, Kinetic Control-testejä tekee fysioterapeutti Minna Setälä.

YHTEYDENOTTO

040 3100 540
ma-to 8-18, perjantaisin 8-15.30
info@haminanfysioterapia.net