KELAN VAATIVA LÄÄKINNÄLLINEN KUNTOUTUS

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tarjoamme fysioterapiaa toimitiloissamme sekä kotikäynteinä Haminan, Kotkan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän alueella. Kaikki terapeuttimme ovat mukana toteuttamassa Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Fysioterapian tavoitteena on edistää asiakkaan liikkumis- sekä työ- ja toimintakykyä ja etsiä yhdessä asiakkaan kanssa niitä voimavaroja, joilla asiakas kykenee toimimaan elinympäristössään ja selviytymään jokapäiväisen elämänsä vaatimuksista.

Fysioterapian yksilölliset tavoitteet määritellään asiakkaan iän ja voimavarojen sekä ongelmien laadun ja vaikeuden perusteella yhteistyössä asiakkaan kanssa ja mahdollisuuksien mukaan hänen omaistensa/läheistensä kanssa sekä yhteistyöterapeuttien/hoidosta vastaavan tahon kanssa, asiakkaan niin halutessaan.

Fysioterapiaa toteutetaan hoidosta vastaavan tahon laatiman kuntoutussuunnitelman ja Kelan kuntoutuspäätösten mukaisesti. Kotikäynnit ovat mahdollisia, jos niistä on maininta kuntoutuspäätöksessä. Käytössämme ovat Kelan hyväksymät liikkumis- ja toimintakykyä mittaavat testit ja mittarit. Säännöllisellä lisäkoulutuksella turvaamme ja kehitämme henkilöstön ammattitaitoa. Kelan kuntoutusta toteutetaan Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelukuvauksen mukaisesti. Palvelukuvaukseen voit tutustua täältä.

Näin haet Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Lue tästä.